Reisinformatie

Reisinformatie


Reisinformatie onderweg met Bakker Travel


VOOR DE REIS

Keurmerk Gecertificeerd Touringcarbedrijf KIWA ISO 9001
Onze busreizen worden uitgevoerd met luxe touringcars die voorzien zijn van dubbele beglazing, toilet aan boord, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun, twee passagiersdeuren aan de rechterzijde, luchtvering, stereogeluidsinstallatie en airconditioning. In de bus zijn zowel Tourist Class als Royal Class stoelen beschikbaar. Dit zijn stoelen met een voetensteun en een verstelbare rugleuning. Daarbij is er meer beenruimte dan bij een normale stoel. Onze touringcars worden bestuurd door ervaren en gekwalificeerde chauffeurs.

Royal Class
In de bus zijn Royal Class stoelen beschikbaar. Dit zijn stoelen met een voetensteun, de rugleuning is verder verstelbaar en er is meer beenruimte dan bij een normale stoel.


TIJDENS DE REIS

Pendelbus
Gedurende de reis wordt er regelmatig een (korte) pauze gehouden, zodat u wat kunt eten, de benen kunt strekken of een sigaret kunt roken. Het is mogelijk dat bij vertragingen als gevolg van onvoorziene omstandigheden het aantal stops beperkt zal worden. Bakker Travel is niet aansprakelijk voor vertragingen die ontstaan door weersomstandigheden, pech, technische storingen, verkeersdrukte of andere onvoorziene zaken.

Niet roken
Bakker Travel rijdt met rookvrije bussen. Het is voor de reizigers en de chauffeurs verboden om te roken in de bus. De bus zal tijdens de reis geregeld even stoppen voor een korte (rook)pauze.

Consumpties in de bus
Merendeel van de bussen zijn voorzien van een bar, waaruit - tegen betaling - minimaal koffie, thee, frisdranken en bier verkrijgbaar zijn. In enkele bussen is het assortiment nog uitgebreid met andere artikelen. Het is in geen geval toegestaan om zelf meegebrachte alcoholhoudende dranken te nuttigen in de bus.

DVD
Alle bussen beschikken over een stereo geluidsinstallatie, evenals over een dvd systeem. Gedurende de reis kunnen de chauffeurs voor gezellige muziek en een leuke film zorgen.

Nachtrust
Rond 00.30 uur zal de nachtrust ingaan. Radio en TV zijn dan uit, de noodzakelijke nachtverlichting wordt gevoerd en er worden geen stops meer gehouden voor de passagiers.

Huisdieren
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de bussen van Bakker Travel.

Bagage
Alle bussen hebben een beperkte bagageruimte.
Zorgt u er altijd voor dat er labels aan uw bagage bevestigd zijn? U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage. Als uw bagage niet is aangekomen of beschadigd is geraakt, maakt u hier dan direct melding van. Kostbare artikelen en medicijnen dient u als handbagage te vervoeren in verband met mogelijk verlies of een verlate aankomst van uw koffer. Bewaar u handbagage in het bagagevak. Onze chauffeur helpen u graag met het plaatsen van u overige bagage in het bagageruim.


Niet helemaal tevreden?
Het kan gebeuren dat u tijdens uw reis een tekortkoming in de uitvoering van de reisovereenkomst constateert. Dit dient u z.s.m. aan onze chauffeur te melden. Wordt de tekortkoming niet opgelost, dan dient u direct contact met het hoofdkantoor op te nemen. Geef ons de kans tijdens de reis het probleem op te lossen. Wacht niet tot thuiskomst, want dan plaatst u zichzelf en ons voor een voldongen feit. Indien u onverhoopt verzuimt een tekortkoming door te geven bij aanvang van het probleem en / of tijdens het verblijf, kan dit tevens betekenen dat u het recht op genoegdoening verliest, daar wij niet in de gelegenheid zijn gesteld een oplossing te bieden. Na uw reis kunt u binnen één maand na terugkeer eventuele tekortkomingen schriftelijk melden (zie verder artikel 20 van de ANVR-consumentenvoorwaarden).

NA DE REIS

Gevonden voorwerpen
Heeft u iets in de bus laten liggen? Of heeft u iets in de bus gevonden wat niet van u is?  Vul bijgaande contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij helpen u dan zo snel mogelijk verder. Heeft u na 10 werkdagen nog geen bericht van ons ontvangen, dan betekent dit dat wij uw voorwerp helaas niet hebben gevonden. Gevonden voorwerpen worden 30 dagen bewaard.

Geen vergoeding
Het is niet mogelijk vergoeding te krijgen als u waardevolle spullen tijdens de reis bent verloren of in de bus heeft laten liggen. Hier zijn wij niet aansprakelijk voor. 

Mist u nog informatie?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u verder helpen! contact
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv