Historie

Historie


Over Bakker Travel Touringcars 


Al meer dan 35 jaar verzorgen wij personenvervoer naar bestemmingen in binnen -en buitenland. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie met vele vaste klanten.
Meer dan 50 touringcars in groottes van 8 tot 88 personen zijn dagelijks op de weg om tevreden klanten naar hun bestemming te vervoeren.

We houden rekening met de verschillende wensen. De bussen en touringcars van Bakker Travel bieden personenvervoer voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, personeelsvervoer, airport- en hoteltransfers, congresvervoer, excursies, groepsreizen, dagtochten & rolstoelvervoer vanuit Noord Holland door heel Europa.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf in Noord Holland waar met veel passie wordt gewerkt aan de doelstelling het reiscomfort continue op een hoog niveau te houden. Wij voldoen dan ook aan de strenge eisen van de KIWO ISA 9001 certificering. Dit betekent dat u kunt rekenen op optimale service, kwaliteit en veiligheid. Een constante controle op het wagenpark en de chauffeurs geven u de zekerheid dat veiligheid en service boven alles gaat.

Wij hopen u te ontmoeten in één van onze touringcars!


Vacatures
FAQ
Kwaliteit
en duurzaamheid
Garage
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv