Bushuur


Corona


Informatie betreffende het Coronavirus

De veiligheid en gezondheid van onze passagiers staat voorop, bij alle beslissingen die wij nemen. We houden constant de website van het RIVM in de gaten en we volgen nauwlettend het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).

Corona-proof airconditioning

Wij hebben van een aantal touringcars de airco’s speciaal gemodificeerd zodat er altijd schone buitenlucht wordt aangevoerd en de ‘gebruikte’ lucht vervolgens weer naar buiten wordt afgevoerd. Naast deze innovatieve oplossing reinigen wij ook zeer regelmatig de aircofilters zodat de lucht corona-vrij blijft.


Reizen per touringcar is nog steeds mogelijk!

Door onze grote diversiteit aan touringcars is het mogelijk om de huidig geldende 1,5 meter afstand te garanderen in de touringcars. De maximale bezetting is afhankelijk van het type touringcar en de samenstelling van het te vervoeren gezelschap. De omgebouwde touringcars voldoen aan de richtlijnen van de RIVM.


We houden ons aan onderstaande richtlijnen opgesteld door het Busvervoer Nederland:

 • We maken de bus extra vaak schoon en geven daarbij extra aandacht aan plekken die vaak aangeraakt worden, zoals de werkplek van de chauffeur, deuren en hoofdsteunen.
 • Het toilet blijft gesloten. Bij lange ritten maken we (in overleg met de klant) extra tussenstops voor toiletbezoek.
 • Voor vervoer van A naar B geldt een reservering en gezondheidscheck vooraf en een niet-medisch mondkapje zijn verplicht.

  Richtlijnen voor de passagier:
   1. Vanaf 1 juli volle bezetting per bus
   2. Mondkapje dragen is verplicht; dit geld voor alle passagiers vanaf 13 jaar
   3. Zorg ervoor dat u een ingevulde en ondertekende gezondheidsverklaring vervoer per touringcar heeft ingeleverd (deze ontvangt u bij reservering)
   4. Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft;
   5. Houd u aan de regels. De chauffeur bepaalt wat mag en wat niet mag. Houd een passagier zich niet aan de richtlijn, dan kan         de chauffeur de toegang verbieden;
   6. Volg de onderstaande regels voor het instappen en het en uitstappen;
   7. Loop niet in de touringcar, zodat u altijd zo ver mogelijk uit elkaar blijft;
   8. Iedere passagier laadt en lost zo veel mogelijk zijn/haar eigen bagage;

Kinderen en jongeren in de touringcar:

 • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt ook voor de touringcar. De kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen in de touringcar, de volwassenen hebben wel de plicht om een mondkapje te dragen.
 • Jongeren tot 18 jaar en volwassenen hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, maar zijn wel verplicht om een mondkapje te dragen in de touringcar. 

Wij volgen op dit moment de richtlijnen van het RIVM.
Wilt u meer weten over de huidige richtlijnen en mogelijkheden over het reizen per touringcar neemt u dan contact met ons op.

 
Wilt u een bus huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL

Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv