Schoolvervoer

Schoolreisjes


Touringcar bus huren voor schoolreizen


Op zoek naar een leuke schoolreis voor basisschool- of middelbare school kinderen? Wij bieden tegen sterk concurrerende prijzen een volledig pakket aan schoolreizen aan. Een breed scala aan daguitjes, zoals bijvoorbeeld een dolfijne schoolreis naar Dolfinarium Harderwijk, een museumbezoek, of voor meer avontuur naar Walibi Holland. Maar ook voor meerdaagse stedenreizen, survival trips, werkweken of skivakanties kunt u bij ons terecht. Bakker Travel organiseert al jarenlang plezier voor zowel de jongste kleuters als de oudere leerlingen.

 

Uw leerlingen kijken het hele jaar vol SPANNING uit naar het schoolreisje, dus dat moet een ZORGELOZE en FANTASTISCHE dag worden.


Waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van een schoolreisje?


Wat wordt de bestemming van het schoolreisje?

Hoe regelen we het bus vervoer voor het schoolreisje?

Past het schoolreisje binnen ons schoolreizen budget?

Wie kan mij goede informatie en prijzen verstrekken over schoolreizen?

Wie kan mij helpen om van het schoolreisje een geslaagde dag te maken?


Bakker Travel neemt dit vraagstuk graag van u over en zoekt samen met u naar de meest voordelige mogelijkheden. Een attractiepark, een dierentuin, een survivaldag, een speelparadijs of bijvoorbeeld een werkweek of ‘schoolkamp’, voor elke bestemming bieden wij een passende offerte.

 

Ook de organisatie van een meerdaagse (studie)reis in binnen- of buitenland behoort tot de mogelijkheden. Zowel vervoer, entree, maaltijden etc. kunnen wij voor u regelen. Wij werken vaak samen met meerdere reisorganisaties, die van uw schoolreis een echte BELEVENIS voor uw leerlingen maken. Onze chauffeurs kennen de doelgroep en zullen er alles aan doen om de reis perfect te laten verlopen.

Top 5 favoriete schoolreisjes bestemmingen


Er is zoveel keus! Wij hebben onze Top 5 attractieparken samengesteld om de keuze iets gemakkelijker te maken.

Voordelen organiseren schoolreizen met Bakker Travel


 ✔  U kunt alleen een bus huren en de rest van de organisatie zelf uitvoeren. Wij bekijken samen met u welke type vervoer het beste bij u past:  Touringcar bus, minibus, Amerikaanse schoolbus of taxibus
 ✔ Onze chauffeur is uw gastheer
 ✔  U kunt bij ons de complete organisatie uit handen geven: u heeft één overzicht voor vervoer en entree en het is gemakkelijk en voordelig
 ✔  Wij rijden op tijd, veilig & comfortabel! 
 ✔  Wij zijn in het bezit van een uitgebreid en modern wagenpark
 ✔  Wanneer u een schoolreis bij ons boekt in de maand april of september, ontvangt u een kortingsvoordeel bij een groepsgrootte van minimaal 50 personen
 ✔  Bakker Travel biedt tegen sterk concurrerende prijzen een volledigpakket aan schoolreizen aan

OFFERTE OP MAAT


Mocht u ondanks het grote aanbod toch geen passende schoolreis vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er dan een offerte op maat voor u samengesteld. Dit kan ook zijn voor een bestemming die niet op onze site genoemd wordt!

Wilt u een bus huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL
Attractieparken
Dierentuinen
Cultureel
Spelen
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv