Tips voor busreizen

Tips voor een lange busreis


Hoe maakt u een lange busreis comfortabel?


EEN PAAR TIPS:

1.Wanneer u moeite heeft om in slaap te vallen tijdens de lange busreis kunt u eventueel een SLAAPPILLETJE meenemen.

2.Neem REISPILLETJES mee om wagenziekte te voorkomen.

3.Neem een EXTRA OPLADER mee. Mocht u de slaap niet kunnen vatten dan is het prettig om eventueel een film te bekijken op uw laptop, muziek te luisteren of een boek te lezen op een e-reader.

4.Tijdens een tussenstop is het fijn om even de BENEN TE STREKKEN. Wanneer u een lange tijd in één positie heeft gezeten is wordt het lichaam een beetje stijf.  

5.Drink zo MIN MOGELIJK KOFFIE. De caffeine in de koffie houdt u wakker.

6.Breng OORDOPPEN mee. Bent u gevoelig voor lawaai? Oordopjes zijn dan fijn om bij u te hebben.

7.Neem VOLDOENDE ETEN EN DRINKEN mee. Er wordt onderweg gestopt bij een benzinestation of een wegrestaurant maar het is altijd fijn om eigen drinken en snacks bij u te hebben.

8. LABEL JE BAGAGE. Waardevolle bagage kunt u beter niet in uw koffer of rugzak laten zitten. Over het algemeen zijn koffers en tassen veilig in de bagageruimte van de bus, maar het kan wel eens voorkomen dat er een koffer of tas verdwijnt. Om het zekere voor het onzekere te nemen kunt u waardevolle spullen het beste bij u dragen. Slikt u medicijnen? Zorg dan dat u die in uw handbagage bewaard.

9.Draag MAKKELIJKE SCHOENEN EN KLEDING. In comfortabele kleding zit u aangenamer op uw stoel in de touringcar. Ook is het prettig wanneer u schoenen aan heeft die u snel aan en uit kunt doen. Zo kunt u lekker de schoenen uit doen tijdens het slapen en de schoenen vlug weer aan doen bij een eventuele tussenstop onderweg.

10.Neem een KUSSEN EN DEKEN mee. Een rit is soms een behoorlijk lange zit. Maak de reis daarom comfortabel met bijv. een kussen (om tegen het raam te kunnen leunen), deken of nekkussen.


Wij wensen u alvast een goede en comfortabele reis toe!

Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv