Schoolvervoer

Gym-zwemvervoer


Veilig leerlingen & schoolvervoer


Veel scholen in basisonderwijs en voortgezet onderwijs, gemeentes en overige instellingen hebben behoefte aan regulier klassikaal leerlingenvervoer of schoolvervoer; bijvoorbeeld naar het zwembad, het sportterrein of de gymzaal. In opdracht van deze organisaties verzorgt Bakker Travel regelmatig leerlingenvervoer of schoolvervoer. U kunt de hele zorg van vervoer van een veilige heen- en terugreis overdragen aan Bakker Travel.

Uiteraard wordt er veel geïnvesteerd in de veiligheid van ons wagenpark en sociale vaardigheden van onze chauffeurs zodat de leerlingen comfortabel en veilig vervoert kunnen worden.


Vervoer op maat


Of het nu alleen gaat om een excursie in de directe omgeving of een rit verder weg, of het een groep betreft van 15 leerlingen of van 50, elke groep en elke rit is voor ons even belangrijk. Bakker Travel biedt u de beste vervoersoplossing, met de juiste personenbus, deur-tot-deur vervoer of vervoer met centrale opstapplaatsen.

Hierbij zetten wij passend vervoer in zoals:rolstoelbus, Amerikaanse schoolbus, minibus of touringcar bus.


Naar het zwembad, de gymzaal of BSO


Ook de dagelijkse of wekelijkse schoolrit naar het zwembad, de gymzaal of het BSO vervoer zijn bij Bakker Travel in goede handen.

Wilt u een bus huren? Vraag uw offerte aan bij BAKKER TRAVEL
Wilt u een Touringcar Bus Huren met Chauffeur? Dat kan!
"Wij bieden uitstekende service en een ruime keuze in TOURINGCARS, voor kleine en grote groepen, DUBBELDEKKERS, VIP VERVOER, MINIBUS en ROLSTOELVERVOER."
bus huren

SERVICE

Tips voor busreizen
Veelgestelde vragen
Reisinformatie
Gevonden voorwerpen
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy

BAKKER TRAVEL

Vacatures
Wagenpark
Bakker Travel in de Media
Historie
Kwaliteit en Duurzaamheid

CONTACT

Contactgegevens
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?
kiwaknv